Grått, vått og halvveis

Würzburg til Bad Neustadt, ca 100 km

Stakkar myndighetene i Bad Neustad. Byen har tydeligvis ikke forferdelig mye å glede seg over. Men i kveld var det rigget til stor sommerfest. Da er det uflaks at befolkningen må finne frem allværsjakker og fleecegensere for å bevege seg utendørs.

Innbyggerne møtte mannsterkt opp, de kunne sitte under partytelt og drikke lokalt øl, spise mat fra moteriktige foodtrucks og hente et glass fra det rullende vinoteket. Det var musikk også, et ikke direkte dårlig countryrockband.

Dagens sykling begynte i et slags hustrig høstvær, før det begynte å regne. Da var det ikke fristende å ta bilder under veis, derfor må vi nøye oss med bilder fra byfesten.

Planen var å sykle «en by lenger nord». Men været var ikke noe særlig, og da vi fikk en halv mil på svært grov grus, ble vi enige om å stanse i tide. Vi har nå syklet litt over 90 mil siden forrige mandag, og er omtrent halvveis til Kiel. I morgen er det varslet enda mer regn, samt litt lyn og torden. I helgen skal det klare opp. Etter noen dager er vi over Hartz-fjellene, og det er flatt de siste 50 milene. Så jeg tror vi greier dette, ellers blir det tog

Leave a Reply

Your email address will not be published.