Sykkelblogger, del 1

Det er trøst i å ikke være alene. Derfor har jeg lett opp noen bloggere som enten har forsøkt seg, forsøker nå, eller faktisk har fullført sykkelturen tvers over USA.

La oss ta to ganske normale først, våre gode venner Scott og Sarah. De er et ganske normalt ektepar, som har solgt alt de eier, sagt opp jobbene sine og satt seg på hver sin sykkel. Turen gjennom Nord-Amerika var bare begynnelsen…

Så har vi en raring som feiret at han ble pensjonist. Han ba om forbønn i kriken sin, og syklet over kontinentet, bloggen kalte han Crazy Deacon on the Transam.

I dette selskapet er Dustin ganske normal. Han syklet omtrent den ruta jeg vil sykle, i omtrent samme fart. Så her er det neppe noen skruer løse.

Så har vi en gretten gammal gubbe som sykler rundt i Det ville vesten, bare på grunn av at han liter å sykle.

Premien går til Fat Guy Across America, det handler ikke bare om å sykle, men å slanke seg noen hundre kilo, forsøke å vinne tilbake kona, krangle med svigerfamilien, finne en sykkel som tåler vekten og samtidig forsøke å samle inn penger til turen. I det hele tatt, et rop om hjelp. Følg ham på Facebook!

Steve Lowry er en overvektig og motvillig journalist, som ikke liker å skrive dagbok. Men han er vel verdt å følge uansett.

Val Andersen er tydeligvis dansk, og skriver på både dansk og engelsk. Det virker som om Google Translate får siste ord uansett…

Crazyguyonabike er “alle sykkelbloggeres hjem. Men så finnes det unntak, norske Torleif Markussen beskrev sin tur på Crazydudeonabike. Han syklet lenger mot nord enn jeg har tenkt, og  hevder at han har “har retningssans som en propellskada glassmanet og en Ipad2.” Men selv i en slik tilstand kom han seg over.